Welkom bij de jazz avond van Isola di Giò!
We hebben een speciaal menu voor u samengesteld, gekoppeld aan de perfecte wijnen om de smaken te accentueren. Van antipasti tot pasta’s, vlees- en visgerechten, tot de heerlijke desserts, we zorgen ervoor dat uw smaakpapillen geprikkeld worden.
Valerie & Paola zullen voor de perfecte sfeer zorgen terwijl u geniet van een avond vol smaak en muziek.
Laten we samen een onvergetelijke avond beleven!
Team L’Isola di Giò
✻
Zaterdag 18 Februari
Jazz Menu
Apero
Glaasje Prosecco
✻
Voorgerechten
Carpaccio van Hert met gebakken Boschampignons , Pijnboompitten, Rucola, Parmesanschilfers, Porciniolie & Balsamico
OF
Kortgebakken StJacobsvruchten met Yoghurt, Créma di Tartufo Bianco, Truffelhoning & Truffelschilfers
OF
Asperges met Parmaham gegratineerd in de oven
OF
Kortgebakken StJacobsvruchten met Yoghurt, Créma di Tartufo Bianco, Truffelhoning & Truffelschilfers
OF
Asperges met Parmaham gegratineerd in de oven
✻
Tussengerecht
Asperges soep
✻
Hoofdgerechten
Tagliata Van Lam kort gebakken met Mosterdgraansaus, Seizoengroenten & Aardappelgratin
Of
Tijgergarnalen in Getomateerde Roomsaus, Look, Ui & Pasta
Of
Tijgergarnalen in Getomateerde Roomsaus, Look, Ui & Pasta
✻
Dessert
Warm Appeltaartje van bladerdeeg met een bolletje Vanilleijs & Aardbei
✻
€ 85,0 p/p
met aangepaste Wijn & Water