Welkom bij de “New York Jazz Dining” van Isola di Giò!
We hebben een speciaal menu voor u samengesteld, gekoppeld aan de perfecte wijnen om de smaken te accentueren. Van antipasti tot pasta’s, vlees- en visgerechten, tot de heerlijke desserts, we zorgen ervoor dat uw smaakpapillen geprikkeld worden.
Het Jazz duo Laroo & Byrd zullen voor de perfecte sfeer zorgen terwijl u geniet van een avond vol smaak en muziek.
Laten we samen een onvergetelijke avond beleven!
Team L’Isola di Giò
✻
Zaterdag 25 November
Jazz Menu
Voorgerechten
Kort gebakken st Jacobsmootjes op een bedje van witte tartufato crème met yoghurt
Of
Hertekalf kroket op een bedje van fluweelzachte crème van Kastagne en Veenbesjes
Of
Carpaccio van Hert met geroosterde Boschampignons en pijnboompitten & Porcini olie
Of
Kreeftkroket met Rivierkreeftje op een bedje van crème bisquit l’homar en Sla
Of
Hertekalf kroket op een bedje van fluweelzachte crème van Kastagne en Veenbesjes
Of
Carpaccio van Hert met geroosterde Boschampignons en pijnboompitten & Porcini olie
Of
Kreeftkroket met Rivierkreeftje op een bedje van crème bisquit l’homar en Sla
✻
Tussengerecht
Raviolo van Wild met Hertenragoût
Of
Raviolo van Kreeft in lichte Currysaus
✻
Hoofdgerechten
Wilde Zeebaarsfilet met Zeekraal, grijze garnaaltjes, zachte Room, groentjes & Estragon. Geserveerd met aardappel gratin.
Of
Lamsfilet met mosterdgraansaus, zachte Room & groentjes. Geserveerd met aardappelgratin en Porcini.
Of
Lamsfilet met mosterdgraansaus, zachte Room & groentjes. Geserveerd met aardappelgratin en Porcini.
✻
Dessert
Dessert van de Chef
✻
€ 79,0 p/p
Gelieve telefonisch te reserveren via 03 205 09 05 Op voorhand betalen op rekening BE69 6714 6080 8978