Friday Music Nights 2018 – 2019


Friday Music Nights 2018 – 2019

Agenda Friday Music Nights

Kom genieten van Live Muziek bij L’Isola di Giò tijdens onze Friday Music Nights.
Met optredens van Menura Da Monica (Live Zang), Halil Furkan Bektas & Nicola Vigna (Piano & zang)

November
2 november 2018 – Halil Furkan Bektas
30 november 2018 – Menura Da Monica

December
7 december 2018 – Menura Da Monica
14 december 2018 – Halil Furkan Bektas

Januari
4 januari 2019 – Menura Da Monica
11 januari 2019 – Halil Furkan Bektas
25 januari 2019 – Nicola Vigna

Februari
1 februari 2019 – Menura Da Monica

Valentijn Ambiance Weekend
14 februari 2019 – Menura Da Monica & Friends
15 Februari 2019 – Nicola Vigna
16 februari 2019 – Menura Da Monica & Friends

22 februari 2019 – Halil Furkan Bektas

Maart
8 maart 2019 – Menura Da Monica
15 maart 2019 – Halil Furkan Bektas

April
5 april 2019 – Menura Da Monica
19 april 2019 – Halil Furkan Bektas
26 april 2019 – Menura Da Monica

Mei
10 mei 2019 – Menura Da Monica
24 mei 2019 – Halil Furkan Bektas

 

RESERVEER TIJDIG

 

 

 

Menura Da Monica

Menura is geboren te Leiden in Nederland, maar opgegroeid in België, waar ze op haar 12 jarige leeftijd muziekacademie heeft gevolgd in de klassieke muziek. Als 17 jarige werd ze gevraagd om in pianobars, restaurants en hotels te zingen. In 2008 werd ze gestimuleerd door Eddie Conard en heeft toen covers opgenomen. Tijdens haar ontdekkingsreis in Indonesië heeft ze met bekende artiesten opgetreden. Eenmaal terug in Nederland, in 2009, begon ze als solo Jazz zangeres. In 2012 was ze bezig met eigen teksten te schrijven en ging ze zich verder oriënteren op een solo carrière. Door fundraising is haar Album “Stay with me” tot stand gekomen. Één van haar eigen nummers “Stay with me” heeft ze toen speciaal opgedragen aan haar overleden broer, die eind december 2012 overleed aan een hersentumor. Na zij overlijden heeft ze een pauze genomen tot 2018. Toen heeft ze besloten om rustig weer te beginnen met haar passie “de muziek”, en gaat hiervoor haar repertoire uitbreiden met Jazz, soul, disco en pop. Of het nu 40 jaar geleden een hit was of nu in 2018, ze brengt het op haar manier voor.

 

 

Halil Furkan Bektas

Furkan geboren op 20 mei 1994 afkomstig uit Turkije, speelt piano vol liefde en passie. Als dertienjarige begon hij op zijn eentje in de speelkelder van zijn ouderlijk huis zijn eerste melodieën te spelen. Als kind was hij fan van Yann Tiersen en Ludovico Einaudi en haalde veel inspiratie uit hun muziek. Nu speelt hij vooral zijn eigen melodieën afwisselend met gekende hedendaagse en nostalgische nummers in een magisch jasje.

Soms hoor je hem een oosters melodietje spelen waarmee hij u graag meeneemt op een melodische reis naar het Middellandse Zee-gebied en het Midden Oosten

 

 

 

 

NICOLA VIGNA

Nicola Vigna geboren  in 1969 afkomstig uit Sanremo, komt uit een muzikale familie. Al vroeg legde hij zich toe op de muziek en ging klassiek piano studeren aan het coservatorium G. Verdi van Torino, waar hij in 1995 afstudeerde. Als 16 jarige begon hij als keybord-pianist-zanger in orkesten. Even  later speelde hij in pianobars en luxe hotels langs de zonnige riviera van Italië.

In 2001 verlegde hij zijn muzikaal avontuur naar het buitenland. Hij speelde op verschillende grote cruiseschepen (Festival, Costa,Grimaldi….enz). Hij werkte ook in prestigiueze hotels zoals het Grand Hyatt Hamman in Jordanie en het regal Hong Kong Hotel in China, ect…… In 2004 Vestigde hij zich in Belgie,waar zij muzicale veelzijdiheid, zoals softjazz,klassiek,pop,ect….. al snel gewaardeerd werd.

In het kort, zijn ganse repertoire varieert van klassiek naar hedendaags